Coleslaw med rømme og sennep

Hvitløksbaguette,coleslawsalat og grillet kylling Foto:Karl Inge Stumo

Jeg har de siste par årene spist nokså mye coleslaw-den er enkel, god og ikke minst-den kan lages i forveien, både en og to dager. Ofte kjekkt når det skal grilles og det blir litt stramt med tid akkurat idet alt skal bli varmt samtidig. Da er det kjekkt at salaten står ferdig og venter! Denne varianten avviker endel fra den jeg har laget tidligere så jeg legger den ut som egen oppskrift. Denne har mer smak enn min «enkle» variant, men vær litt obs på dijonsennepen-den har mye smak, bedre å ta litt for lite enn for mye! Hvis du er litt skeptisk til denne varianten med sennep er oppskriften på min vanlig coleslaw her.

Du trenger:
1 dl majones
1 dl rømme
2 ss sukker
2 ss dijonsennep
Noen dråper presset sitron
1 ts salt (gjerne havsalt)
1 ts kvernet sort pepper

1 liten kål evt 1/2 stor
1-2 stk gulrot
1/2 eple

Slik gjør du:
Bland de ingrediensene til dressingen for seg i en bolle. Finhakk kålen og rasp eple og gulrot. Bland dressing og resten godt sammen Dekk til og la stå i kjøleskapet, serveres kald. Tåler godt å stå litt.

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*