Enkel hvitløksdressing til pizza

Dette er en veldig enkel og god hvitløksdressing til pizza. Den fungerer godt til mye annet også, for eksempel til lasagne eller på karbonader. Den kan fint lages en dag eller to før og oppbevares i kjøleskap.

Du trenger:
Rømme (jeg bruker lettrømme, funker fint det og)
Hvitløk (etter smak, f.eks 2 fedd til 1/2 boks rømme)
Krydder (salt,pepper og andre etter smak-f.eks chili eller oregano/basilikum…)

Slik gjør du:
Bruk enten boksen eller en passende skål til rømmen-jeg tar her utgangspunkt i ca 1/2 boks rømme. Ta 2 hvitløksfedd og hakk disse så fint du klarer, evt tar du 3 fedd og presser dem. Rør dette forsiktig inn i rømmen. Tilsett krydder etter smak. Dressingen bør lages litt før man spiser, gjerne kvelden før men ihvertfall en time eller to slik at hvitløkssmaken setter seg. Denne dressingen kan du fint eksperimentere med for å få din egen variant-stikkord er f.eks krydder, sweet&sour eller chili!

Her er en litt annen variant som passer bedre til sjømat: Hvitløksdressing til skalldyr

Hvitløk Foto:Wikimedia Commons

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Test: Big One take away meat lover | Manneblogg

Leave a comment

Your email address will not be published.


*