Gavetips til kjøkkenet

Her har jeg samlet sammen noen tips til gaver til de av oss som liker å tilbringe litt tid på kjøkkenet.

Gi et abonnement
Et abonnement på et matblad er en gave som «fortsetter å gi» som det heter så fint- mens mange presanger glemmes kort etter julen, er dette gaven som husker i månedsvis-eller årevis fremover. Jeg har et blad som kommer fast i posten hos meg og det er «Mat@vin» som har mye forskjellig og ikke minst- oppskrifter og tips som passer alle nivåer på kjøkkenet! Nå som det nærmer seg jul er det en egen «julegave» bestillingsknapp som gjør det enkelt og greit å gi et abonnement som gave.
Hos har de mange spennende blader for den som liker mat og drikke

Tacosservering
Jeg skriver Taco-men denne funker glimrende til mye, f.eks snacks, grønnsaksblanding med dipp osv- mulighetene er mange. Og meget viktig-den er enkel å vaske i oppvaskmaskinen, så slipper man vaske ørten småskåler når man har servert Taco! Rimelig er den også-løp og kjøp!

Klikk for å bestille


Skjærebrett

Denne geniale saken gir ikke bare 4 skjærebrett som er enkle å finne og tar lite plass-men den hjelper deg å holde kontroll med hvilke flater du skjærer forskjellige råvarer på. Tar nesten ikke plass på kjøkkenbenken og har et enkelt utseende som passer de fleste kjøkken. God kvalitet.

Klikk på bilde for å bestille

Gi Adams matkasse til noen som har dårlig tid!
Adams matkasse er den mest populære «mat på døren» leverandøren og det er det en grunn til! Enkel god mat som alle får til. Du kan velge mellom flere typer kasser (bla en tilpasset barn, en for deg som skal ned i vekt…mm) Akkurat nå har de 50% rabatt på noen av pakkene-tidsbegrenset tilbud!

Lenkene i artikkelen er affiliate-lenker, men ingen produkter er sponset og det er ikke betalt omtale.