Hvitløksdressing

Dette er en veldig enkel dressing som mange sikkert har laget selv før også-ikke noe banebrytende her altså men en enkel og god dressing til mange anledninger. Denne dressingen blir best om du lager den minst en dag før den skal spises, slik at hvitløken virkelig får satt seg. Den holder fint mange dager i kjøleskapet, men pakk den godt inn ellers blir det hvitløksmak på alt. Bruker jeg den til reker pleier jeg ha noen dråper sitronsaft oppi, mens til kylling liker jeg å blande i mais, det er egentlig bare å prøve seg litt frem om en ønsker å variere den litt.

Dette trenger du-til 4 personer:
Rømme/lettrømme 1/2 pakke
Majones 1/2 pakke
Hvitløk 1-2 fedd
Evt tillegg som f.eks noen dråper sitron eller mais

Slik gjør du:
Ikke akkurat rakettforskning dette (strengt tatt er det vel bare rakettforskning som er rakettforskning…) bare bland sammen ingrediensene. Om du vil finhakke eller presse hvitløken betyr ikke så mye, men endel er jo litt redd for biter av hvitløk. Det er ikke jeg, jfr bilde…..

Ingredienser foto:karlingestumo

Bare å røre sammen.. foto:karlingestumo

Jeg bruker den som smør… foto:karlingestumo

Til kylling-NB maisen foto:karlingestumo

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*