Kyllingbryst med ost, skinke og bacon

Dette er en enkel og god vri på den vanlige kyllingmiddagen. Det er veldig enkelt å lage og krever ikke mange ingrediensene utover det man vanligvis har i hus uansett. Som tilbehør kan man jo velge det man liker best, f.eks en sunn salat med en god dressing, grønnsaker eller helt enkelt ris og saus som jeg gjorde her. For de som driver med lavkarbo er dette en rett som enkelt tilpasses den enkeltes diett og smak.

Du trenger:
Kyllingfilet (ca 200gram pr.pers)
Ost (f.eks jarlsberg eller norvegia)
Skinke med smak, f.eks birkebeinerskinke eller serranoskinke
Bacon (kan jo droppes om man ikke liker bacon eller syns det blir litt mye, stjernebacon er forresten godt og enkelt å surre rundt!)

Tilbehør etter smak, f.eks ris&saus, salat&dressing

Slik gjør du:

Begynn med å sette stekeovnen på 200grader. Så steker du filetene kjappt 2-3 minutter på god varme i stekepanne slik at de får en fin stekebrun overflate. Del filetene i midten (ofte holder det bare å brette opp den naturlige delingen) og stapp inn en snei ost og en skinkeskive. Legg bacon over/rundt og legg i ildfast form. Hiv i ovnen og lag klar tilbehøret mens du venter, filetene trenger ca 25 minutter på 200grader for å bli ferdige, da bare legger du dem på en tallerken med tilbehøret og tipptopptommelopp så er maten klar-enkelt og godt!

Pakk ost/skinke inn i i den lettstekte fileten foto:karlingestumo

2 fileter kalre for ovnen-med bacon foto:karlingestumo

Deilig saftig kyllingmiddag…. foto:karlingestumo

Enkel og god middag foto:karlingestumo

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Kyllingbaguette med bacon | matmoro.no

Leave a comment

Your email address will not be published.


*