Oppskrift enkle gode pannekaker

Oppskrift enkle gode pannekaker

PAnnekaker er en av disse få tingene som «alle» elsker- det er enkelt, billig og kan varieres i det uendelige-og det er kjappt! Mitt tips er å lage røren kvelden/dagen før du skal lage den- da er det bare å ta røren ut av kjøleskapet så er maten klar om 5 minutter-ihvertfall for den som ikke kan vente til alle er ferdigstekt!

Du trenger:
4 egg
3 dl sammalt mel
5 dl melk
2 ss sukker

Toppingsforslag:
Smør&sukker
Syltetøy
Bacon
Lønnesirup

Slik gjør du:
Jeg begynner ihvertfall alltid med å blande det våte først, så blander jeg inn det tørre litt etter litt, og avslutter med mel slik at jeg kan tilpasse mengden mel litt etter hvor tykk jeg vil ha røren. Røren bør stå minst en halvtime i kjøleskap før du begynner å steke-men det fine er at den kan stå over natten uten problemer, så du kan lage røren på kvelden og være klar til pannekakefest på morgenen-kjempepopulært hos barna!

Litt kjedelig med vanlige pannekaker? Her er to supergode alternativer:
PAnnekaker med bacon
Ovnsbakt pannekake (min favoritt!)

fleskepannekake

Pannekake med bacon Foto:Karl Inge

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.