Enkle gode ostesmørbrød

Ostesmørbrød

Ostesmørbrød

Ostesmørbrød er noe de aller fleste av oss kjenner i en eller annen form, det er enkelt å lage og godt. Det fine med ostesmørbrød er at samtidig som det er enkelt kan man variere det i det uendelige utover det vanlige skinke+ost opplegget-men 3 grunningredienser må man ha etter min mening:

Basis til ostesmørbrød:
Brød
Hvitost
Sennep (noen vil kanskje droppe sennepen, men da er det etter min mening noe helt annet man lager)

Og ca 8-10min i ovnen på 180grader til osten er smeltet….

Utover dette står man mer eller mindre helt fritt- og dette er en veldig fin måte å bruke opp restmat på! For eksempel er det nydelig med rester av grillet kylling sammen med litt løk på ostesmørbrødet. En annen variant er å bruke restene fra tacomiddagen dagen før- litt kjøttdeig, kanskje litt mais og paprika f.eks som man har igjen og voila-spicy gode ostesmørbrød til lunch 🙂 Og det gjør ikke noe om brødet er litt tørt før man bruker det heller, her snakker vio både god økonomi og god smak på en gang!

Kom gjerne med tips til DIN variant i kommentarfeltet!


Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*