Potetsalat med Chorizo

Om dette er salat med potet og Chorizo eller en potetsalat med Chorizo kan sikkert diskuteres-godt er det ihvertfall! Enkelt å lage og mettende-det mangler ikke mye på å være en middag i seg selv egentlig. Mye smak men det kan man selvsagt regulere som man vil, f.eks ved å kutte hvitløken, bruke en mildere pølse eller redusere mengden krydder f.eks. Regn ca 45 minutter fra start til slutt, inkludert koketid for potetene.

Du trenger (tilbehør til 3-4 personer):
ca 600 gram små poteter (som kan spises med skallet på)
ca 100 gram Chorizopølse
1/4 dl olivenolje
1 fedd finhakket hvitløk
1 hakket rødløk
2 ss sitronsaft
Krydder-salt, pepper er obligatorisk

De viktigste ingrediensene foto:karlingestumo

Slik gjør du:
Vask potetene godt og kok dem møre-legg dem i en ildfast form, hell over oljen(bland) og sett i ovnen på 200 grader. Del opp Chorizopølsen og stek den lett noen minutter mens potetene godgjør seg i ovnen. Så blander du pølsene i formen og gir det hele noen få minutter til i ovnen.

Poteter og pølse i formen Foto:karlingestumo

Ta formen ut og la den avkjøle seg litt før du blander inn resten av ingrediensene- smak til med krydder og server mens den fortsatt er varm!

Ferdig salat med Chorizo-nydelig! Foto:karlingestumo

Jeg valgte hjemmelaget hamburger til middag denne gangen og salaten passet ypperlig som tilbehør til denne….. enjoy!

Hamburger og potetsalat Foto:karlingestumo

vg

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Comment on Potetsalat med Chorizo

  1. SalgsTeam // 2. juni 2011 at 17:31 //

    Tidligere kalte man dette potitter og pølse. 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*