Slik ruller du vårruller

Laget vårruller for litt tilbake (oppskrift hjemmelagde vårruller) men ettersom jeg slet litt med å finne en oppskrift som viste med flere bilder hvordan dette skulle rulles tenkte jeg å vise det med en enkel forklaring i et eget innlegg her.

Du trenger:
Fyllet
Vårrulldeig (TYJ spring roll pastry heter det jeg bruker, fås på endel spesialbutikk og enkelte andre f.eks MENY kan ha det)
Et egg lett pisket til «lim»

Begynn med å legge arket (disse er ferdige, tines i forkant) med ene spissen mot deg. legg fyllet like over spissen og pensle bittelitt egg på motsatt spiss.

Slik starter du Foto:Karl Inge S

Slik starter du Foto:Karl Inge S

Rull så over fyllet til du har rullet det godt inn, du skal da være omtrent halvveis eller litt over halvveis på arket

Rull inn fyllet Foto:Karl inge S

Rull inn fyllet Foto:Karl inge S

Brett inn kantene og rull videre slik at du nå får en «pølse»

Brett inn kantene Foto:Karl Inge S

Brett inn kantene Foto:Karl Inge S

Rull over spissen med egg slik at den «limer» seg selv fast-og voila, ferdig rullet vårrull!

Ferdig rullet vårrull Foto:Karl Inge s

Ferdig rullet vårrull Foto:Karl Inge s

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Enkle hjemmelagde vårruller | matmoro.no

Leave a comment

Your email address will not be published.


*