Sopihopform med paprika

En enkel rett, bragt til meg av min venn Geir som jeg nå har fått testet selv også. Enkelt å lage, og veldig greit dersom man har «litt forskjellig» rester liggende i kjøleskapet-derav navnet. Glimrende middag inne dersom man har handlet inn grillmat for så å se terrassekosen regne eller blåse bort. Det sier seg selv at her kan/vil/må man variere litt på ingrediensene etter hva man liker og haver, men denne varianten erihvertfall gjennomtestet og godt likt hjemme hos meg:

Du trenger til denne varianten:
Kylling
Bacon
Koteletter,ytrefilet,flintstek etc (her:marinert ytrefilet av svin og sommerkoteletter)
Paprika
Sjampingjong
Ost
Tilbehør f.eks ris og/eller salat og saus om ønskelig.

Ingredienser foto:karlingestumo

Slik gjør du:
Del opp alt kjøttet og baconet i strimler, og stek det etter tur. Gi sjampingjongen en kort runde på stekepannen etter oppdeling, men ikke mye. Legg alt i en langpanne eller form alt etter hvor mye du lager. Legg strimlet paprika over og avslutt med hvitost. Settes i ovnen ca 10-15 min for gratinering og voila-ferdig. Passende tilbehør er ris, gjerne litt salat og en saus om man vil.

Ferdig middag foto:karlingestumo

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*