Tacobaguette, enkelt og godt!

Dette er en enkel og kjapp rett som passer til lunch eller en liten middag/stor kvelds. Passer perfekt dagen etter tacomiddag dersom man har rester forøvrig! Tilbehøret kan variereres etter smak, det er f.eks ikke feil med litt jalapenos for den litt ekstra sterke smaken!

Du trenger til 2 personer:
2 baguetter
TexMex Salsa (HOT)
Tacokrydder (har du ikke det funker chilipulver også)
Paprika(kan droppes, evt byttes med mais om man ønsker)
Karbonadedeig
1 løk
Hvitost

Slik gjør du:
Del baguettene på langs og skrap ut litt av “innmaten”. Stek karbonadedeigen sammen med løken som hakkes i små biter. Smør salsaen på baguettene og legg på parikaen(i biter eller strimler). Når karbonadedeigen og løken er ferdigstekt legges denne oppå med skje før det hele toppes med hvitost.

Tacobaguette, bare osten mangler Foto:karlingestumo

Stekes på 180 grader i 5-6 minutter (til osten er smeltet). Tar ikke mer enn 20 minutter alt inkludert-om du setter på ovnen idet du starter! Enkelt og kjappt altså, og smaker veldig godt!

Tacobaguette Foto:Karlingestumo


Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*