Tips: Grillbaguette

Når man griller blir det ofte annet tilbehør enn man bruker når man lager mat inne, og ofte er det kun salater, evt kominert med maiskolber som er tilbehøret til kjøtt,fugl og fisk på grillen. Men hvorfor ikke bruke den anvendelige og gode baguetten også til grillmaten? En saftig god hvitløksbaguette-gjerne sammen med en god salat som coleslaw- er ofte det som hever grillmaten til mer enn bare noe helt enkelt på tallerkenen. Trikset med baguette på grillen er følgende- kle baguetten i folie og ROTER den, dvs at den bør snus 3-4 ganger i løpet av de ca 15 minuttene den skal ha på grillen!

Baguette på grill Foto:Karl Inge Stumo

Hvitløksbaguette,coleslawsalat og grillet kylling Foto:Karl Inge Stumo

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*