TIPS-vask maisen før du bruker den

mais

mais

Jeg elsker mais-særlig om sommeren. Varme en kolbe i folie på bålet eller grillen, smøre på uanstendige mengder salt smør og så spise fra side til side…. Til daglig bruk blir det helst mais fra bokser, passer godt til svært mye mat og gir både smak og frisk farge. Men denne maisen ligger i en lake som man ikke trenger mer enn nødvendig av, så her er et godt råd:

Åpne boksen forsiktig slik at lokket ikke løsnes helt-tøm laken ut i vasken. Spyl litt forsiktig oppi boksen med kaldt vann og rist forsiktig. Tøm ut vannet, og voila-maisen er vasket og lakefri, uten mye om og men. Skal du brukere flere bokser kan du selvsagt bruke en sil/dørslag eller lignende.


Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Kyllingpanne-enkel og sunn | matmoro.no

Leave a comment

Your email address will not be published.


*