Tre enkle tips for bedre lasagne

En matblogg skal vel strengt tatt ikke inneholde tips til ferdigmat-men jeg er ikke så nøyen på sånne «regler», jeg vet at det er mange andre enn meg som synes at å lage lasagne fra pakke er noe man kan gjøre innimellom. Joda, hjemmelaget lasagne fra bunnen av er kanskje hakket hvassere men av og til har man ikke tid og da fungerer det helt grei med en ferdig løsning. Jeg har funnet frem til noen små triks som jeg synes hever pakkeløsningen litt uten at det verken tar noe mer tid eller blir dyrere:

1. Finhakk en løk og stek sammen med kjøttdeigen/karbonadedeigen de siste minuttene. Hever smaken og gir litt mer fylde i fyllet.

2. Knus/del opp lasagneplatene før du fordeler de. Dette gir en lasagne som er enklere å dele og gir bedre fordeling av fyllet.

3. Legg litt ost i lagene underveis før du avslutter med ost på toppen. Gir ekstra god smak! Dette er en fin mulighet til å bruke slutten av en ost, bare skjør den i terninger og strø utover om den er vanskelig å få skiver av.

Knuste lasagneplater og ekstra ost undervis.. Foto:Karl Inge S

Knuste lasagneplater og ekstra ost undervis.. Foto:Karl Inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*