7 oppskrifter med bacon for alle

Bacon. Få ord får appetitten igang for mange av oss som ordet bacon. Enten man liker det sprøtt og godt stekt eller mykt og surret rundt noe er det noe ekstra med bacon. Det eneste som er bedre enn bacon-er mer bacon…. Her har jeg funnet frem 7 oppskrifter med bacon som dekker hele dagsbehovet, fra frokostmuffins til full middag! Jeg presenterer rettene i rekkefølgen Frokost-Lønsj-Middag-Grillmat

Baconmuffins
Det er enkelt, det er godt og det tar lite tid-perfekt til frokost i helgen, og særlig dagen derpå-dette er en kickstarter! Passer også for mellomstore barn som kan være med og bestemme fyllet sitt.

baconmuffin

Baconmuffin Foto:Karl Inge S

Ovsnbakt pannekake med bacon
Det er en kjempestor pannekake. Med bacon. Gjerne topet med lønnesirup og blåbær. Jeg kunne sagt mer men det er vel ikke nødvendig…. Barn elsker denne men det sier seg vel selv!

Ovnsbakt pannekake foto:karlingestumo

Ovnsbakt pannekake foto:karlingestumo

BLT sandwich (Bacon Lettuce Tomato)
BLT er kanskje den mest klassiske av alle sandwicher og det er en grunn til det-den er enkel, god og mettende. Perfekt dersom man skal skjemme seg selv litt bort, eller inviterer til lønsj og vil ha noe litt ekstra men samtidig enkelt.

blt,sandwich

BLT sandwich Foto:Karl Inge S

Baconsurret brosme
Dette er en middag som både er god, sunn og overraskende enkel, samtidig som den gjør et godt inntrykk når den serveres. Brosmen kan selvsagt erstattes med annen hvifisk f.eks lange, torsk eller breiflabb.

Baconsurret brosme med ertepure og søtpotet Foto:Karl inge S

Baconsurret brosme med ertepure og søtpotet Foto:Karl inge S

bacon

Spaghetti Amatriciana (spaghetti med bacon og chili)
Dette er en virkelig fin og god variant av den vanlige spghettimiddagen på tirsdager, og den passer godt når man vil imponere litt med hverdagsmiddagen-dessuten elsker barn denne spaghettivarianten sålenge man kutter/reduserer chilien&hvitløksbiten. Nevnte jeg at det er spaghetti med baconsaus?

Spaghetti amatriciana Foto:Karl Inge S

Spaghetti amatriciana Foto:Karl Inge S

Beer Can Burger
jeg klarte ikke å unngå denne selv om den er litt overeksponert på sosiale media for tiden. Det er enkelt, godt og passer perfekt til grillen. Og så er det mye bacon. Egentlig så er det bacon,kjøtt og ost med littt attåt. You had me at Bacon…..

Halvveis- snu slik at andre siden får mest varme, så 15min til

Halvveis- snu slik at andre siden får mest varme, så 15min til

Moink balls
Dette er min absolutte favoritt til grillen de siste to årene-det er enkelt og hinsides godt rett og slett! Det er kort sagt kjøttkaker surret i bacon grillet med litt BBQ-saus på. Kjøttkaker surret i bacon. Just do it!

Moinkballs Foto:Karl Inge S

Moinkballs Foto:Karl Inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.