Anbefaling: Goldwasser restaurant Gdansk Polen

Anbefaling: Goldwasser restaurant Gdansk Polen

Nå skal det ikke bli en greie med å anbefale restauranter i utlandet her-men denne var faktisk hionsides bra, og Gdansk er en by med mye nordmenn på besøk (jeg tror de fleste gjestene var norske når vi var på restauranten f.eks) så da tenker jeg det er innafor….

Vi gjorde det enkelt når vi var der- kelneren (som var både hyggelig og kunnskapsrik) gjorde oss med en gang oppmerksom på at det var ca 40 minutter ventetid, men at det gikk raskere om vi valgte en av de anbefalte faste menyene. Når da «Top Menu» (5-retters) så veldig forlokkende ut så var det ikke så mye å lure på-og vi tok med den anbefalte vinpakken også, det er vin valgt ut til menyen og så vinkjenner er vi ikke at vi kan gjøre det bedre enn det.

Tja-hva skal jeg si? Maten var utrolig god, og spesielt hummersuppen og biffen var langt over det jeg vanligvis får servert når jeg er ute og spiser. Passe mengde med alt, vinen passet godt til maten og kelneren var hele tiden innom og passet på at vi hadde alt vi trengte og hadde fulle glass. Biortimot et perfekt måltid og når det hele endte på litt over en norsk tusenlapp pr.person er det ikke annet å gjøre enn å anbefale igrunn…

OBS- det må bestilles på forhånd vil man være sikker på å få plass!

goldwasser forrett

Forret gåselever (varm og kald) Foto: Matmoro

hummersuppe

Forrett 2: Hummersuppe Foto: Matmoro

sorbet

«ganerenser» mellom forrett og hovedrett-Sorbet Foto: Matmoro

biff

Hovedrett-biff Foto: Matmoro

dessert

Dessert- browning og is Foto: Matmoro

Linker:
Goldwasser på Tripadvisor
Tips til barer i Gdansk

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.