Anbefaling: Inside Rock Cafe Bergen

Anbefaling: Inside Rock Cafe Bergen

«Burgers with an attitude»- og det stemme i stor grad! Inside er nesten mer bar enn restaurant- og sånt sett kanskje litt rart å anbefale for en matside….men poenget er at Inside er en «must go» for meg i Bergen, og det er maaange flere enn meg som liker:
-Avslappet stemning
-Greit utvalg av øl (dvs betydelig bedre enn en vanlig burgersjappe)
-Gode hamburgere med litt særpreg

For mat er jo mye mer enn bare det vi spiser-det er opplevelsen, og det gjelder jo ekstra mye når vi er utenfor hjemmets trygge vegger og beveger oss ut blant folk og skal finne et sted å bruke surt ervervede dubloner. Nå må det sies med en gang at Inside har-og jeg elsker det-en avslappet stemning. Kanskje ikke et sted for 10 års bryllupsdag, men for venner som skal ha god burgere og noen øl mens de koser seg, en date med den rette eller som et kjappt stopp på byn for å bli mett og fornøyd er det glimrende!

På Inside spiser man burgere som er både enkle og ujålete-men med særpreg samtidig. De er ikke overdrevent fancy, men burgere skal være gode-og de små detaljene gjør dette til rette plassen for det! Hamburgerbrød som ikke smaker som om de er tørket og varmet opp i en brødrister, den gode mangosausen man får ved siden av om man vil…godt kjøtt og nok mat til at en voksen metaldude blir mett- ja takk sier jeg og anbefaler glatt videre til alle som vil ha en god burger i et avslappet miljø gjerne fulgt av en god øl!

inside rock bar

Hamburger på Inside Foto: Karl OInge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.