Enkel og god grillsandwich

Nå i varmen er det vel flere enn meg som ikke helt er i kjøkkenmodus-det blir mye enkelt og kjappt på grillen i varmen! Denne grillsandwichen er en blanding av hamburger og sandwich-den er mektig men god! Kjapp å lage også, og med tilbehøret kan den enkelt tilpasses smak & lyst rundt bordet.

Du trenger pr.stk-holder til en voksen:
2 hamburgere ca 100gram evt lag selv- enkel hamburger
3 brødskiver
Tilbehør f.eks:
Potetsalat
Tomat
Paprika
Ananas
Bacon
Salat
Ost
Hvitløk

Slik gjør du:
Få fyr på grillen-mens den blir varm kan man med fordel gjøre klart tilbehøret og hamburgerne. Dersom man er flere til bords anbefaler jeg å lage et fat med tilbehør som man kan plukke fra selv. Når grillen er varm og tilbehøret på bordet legges burgerne (og evt bacon) på grillen- en vanlig burger skal ha ca 1.5-2.5 minutt på hver side på direkte varme. Når burgerne er stekte trekkes de vekk fra den direkte varmen og får hvile et par minutter. Legg brødskivene på grillen (gjerne litt utenfor det varmeste) og gi de 30-60sekunder på hver side. Når alt nå er klart er det bare å stable- loff, burger,loff,burger og loff til slutt. Tilbehøret kommer innimellom, jeg anbefaler å ha f.eks potetsalat, ketchup/dressing lavt så det ikke renner for mye. Noen grillspyd er ikke dumt for å holde det hele sammen, og del den gjerne i to deler før servering…

Grillsandwich Foto:Karl Inge S

Grillsandwich Foto:Karl Inge S

Grillsandwich delt i to for enklere bespisning Foto:Karl Inge S

Grillsandwich delt i to for enklere bespisning Foto:Karl Inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.