Enkel oppskrift bananpannekaker

Etter å ha lest et utall begeistrede tweet, facebookstatuser mm om hvor fantastisk det er med bananpannekaker fant jeg ut at jeg måtte prøve. Jeg tok en runde på nett og fant ut at oppskriftene i hovedsak var delt i tre «leire»- de helt enkle (egg+banan), havregrynversjonen (egg,banan,havregryn) og de mer omfattende med en 4-5 ingredienser i tillegg til egg og banan. Jeg bestemte meg for å teste en mellomting:

Du trenger til 4 små pannekaker:
2 egg
2 bananer
1/2 ts melis
Et ørlite dryss kanel

Ingredienser bananpannekaker Foto:Karl Inge S

Ingredienser bananpannekaker Foto:Karl Inge S

Slik gjør du:
Mange lager røren med gaffel-jeg valgte en mer lettvint løsning og kjørte hele greia i foodprocessor- bananene først litt alene, så blandet jeg inn resten. Stekes på medium varme 2-3 minutter på hver side. Jeg hadde lønnesirup til-godt, men tror kanskje friske blåbær eller en bringebær+melis saus vil passe vel så godt.

Pannekakene ble gode-men med mindre jeg har veldig dårlig tid tror jeg at jeg tar den litt mer tidkrevende jobben med «vanlige» pannekaker neste gang. Eller bare lager en enkel men veldig god ovnsbakte pannekake med bacon!

Bananpannekake med lønnesirup og kald melk til Foto:Karl Inge S

Bananpannekake med lønnesirup og kald melk til Foto:Karl Inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 5 tips til de mindre pene |

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.