Enkel rask og god vegetarpizza

Jeg jobber videre med å legge om deler av kostholdet til vegetar- og siden jeg elsker pizza er det naturlig å se om man kan lage noen gode alternativer på det også.

Dette er en vri på en velkjent variant-tortillapizzaen hvor bunnen altså rett og slett er en tortilla! Dette er en «kjappt etter jobb» rett, til helgekosen legger vi gjerne litt mer tid i pizzaen enn dette, men på ukedager er det ikke feil å ha vegetarpizza klar på bordet etter start vel?

Du trenger 2 voksne:
3-4 tortillaer (jeg spiser 2 slike, mange vil nok klare seg med 1-1.5)
1 stor rødløk
1 paprika
1 boks mais
Ost
1 pakke/pose Halsans Farse (soya»kjøttdeig» om man vil)
Ketchup (evt om man er av den typen- litt pastasaus fra frysen)

Hva man har på velger man jo selvsagt selv- jeg syns løk er et must og syns rødløk passer best, da den har en litt mer sørlig svak etter litt tid i ovnen. Paprika, mais, ananas- velg det man har og det man liker.

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader. Stek farsen på medium varme som anvist på pakken, mens den steker kan du gjøre klar resten:
Smør litt ketchup/tomatsaus/pastasaus på bunnen av tortillaene
Hakk opp løk, paprika -det du skal ha oppå pizzaen.

Ha farsen på tortillaen

Fyll på med resten av fyllet- jeg prøver å begrense bruken av ost litt så jeg drysser litt «lett» over til slutt

Trenger bare ca 7-8 minutter på 200grader, følg litt med på slutten, tortillaene blir lett litt brent helt ytterst i kanten men det e ringen krise, kan enkelt brekkes av om man er bittelitt sen med å ta den ut av ovnen-server gjerne med litt hvitløksdressing laget av lettrømme.

tortillapizza

Enkel kjapp og god vegetarpizza

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.