Entrecote med hjemmelagde fløtegratinerte poteter og soppstuing
Entrecote og fløtegratinerte poteter er en klassiker som aldri går av moten- kombiner med en deilig soppstuing så har man middag som duger både til hverdag og fest. Tar litt tid å lage men uten stress, mye av jobben gjør stekeovnen for deg.
Du trenger til 2 voksne:
2 stk Entrecote
Soppstuing
Fløtegratinerte poteter
Slik gjør du:
Begynn med å få de fløtegratinerte potetene i ovnen og gi de ca 30 minutt- da river/skjærer du hvitosten og legger en klatt smør i stekepannen. Ta formen med poteter ut av ovnen, bland forsiktig, legg på ost og inn i ovnen igjen.
Stek biffen 2-3 minutter på hver side på god varme, legg den til side pakket i folie- biffen fortsetter å møres i varmen inni folien. Legg løk&sopp i stekepannen, stek og la putre i fløte. Ta ut de fløtegratinerte potene og anrett på tallerken sammen med biffen. Legg på soppstuingen til slutt. Deilig og mektig middag.
Leave a comment