Falafel i pitabrød med tzatziki

Nok et oppskriftstips med falafel-og jada, jeg skal straks få laget falafel selv så jeg kan få det med her også, men jeg vil gjøre det skikkelig før jeg legger ut oppskrift, ikke bare kopiere fra et annet nettsted. Dagens variant er en enkel men meget god middag- og selvsagt kan jo denne enkelt tilpasses båd vegetar og ikke-vegtar på en gang, det er bare å steke opp f.eks kylling eller kjøttdeig ved siden av om man vil ha begge variantene!

Du trenger:
Falafel (jeg har kjøpt de i frysedisken, 300-grams pakkene fra HAsans)
Pitabrød
Tzatziki
Tilbehør som salatblader, tomat eller hva ellers man ønsker

Slik gjør du:
Tzatzikien lager du først-den kan faktisk med fordel lages kvelden før så setter hvitløkssmaken seg skikkelig. Ellers er det jo bare å varme opp etter pakkene, så mye veiledning er ikke nødvendig- begynn med stekeovnen og pitabrødene, når du legger pitabrødene i ovnen guffer du stekepannen og da er falaflene gjennomvarmet samtidig som pitabrødene er varme-etter ca 8-10 minutt. Server straks og ha litt ekstra tilbehør i skåler ved siden av.

Falafel i pitabrød med tzatziki Foto: Karl inge S

Falafel i pitabrød med tzatziki Foto: Karl inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.