Fisk uten sløying og rensing

Personlig er jeg jo av den typen som helst skal fiske fisken, sløye den og så til slutt spise den. Selvfisket smaker nå engang best, eller kanskje det er innsatsen bak som legger til litt ekstra krydder? Samtidig ser jeg jo at både for meg og for mange andre er fisketur og sløying ikke alltid noe man kan-eller ønsker- å bruke tid på. Ferdigmat som inneholder fisk har jeg tidligere vært veldig skeptisk til, men denne fra Findus er jaggu ikke så dum-kanskje rett og slett fordi den er så enkel? Tilbehøret velger man selv men det er aldri feil med små kokte nypoteter som er vasket skikkelig og spises med skallet på til fisk spør du meg da…

Sponset innlegg

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.