Gavetips til kjøkkenet

Her har jeg samlet sammen noen tips til gaver til de av oss som liker å tilbringe litt tid på kjøkkenet-eller bare er glad i god mat 🙂

Gi en gourmetopplevelse
En matopplevelse er en flott gave -og det kanskje aller beste er at den passer aller best om man deler opplevelsen! Eller hva sies om lunch på Amerikalinjen, Pizzakurs på Jevnaker eller Ost&vinsmaking for å nevne noe? Klikk på bildet under og sjekk utvalget!
PS: Du kan selvsagt kjøpe GAVEKORT så kan mottaker velge opplevelsen selv!

Gi et abonnement
Et abonnement på et matblad er en gave som «fortsetter å gi» som det heter så fint- mens mange presanger glemmes kort etter julen, er dette gaven som husker i månedsvis-eller årevis fremover. Jeg har et blad som kommer fast i posten hos meg og det er «Mat@vin» som har mye forskjellig og ikke minst- oppskrifter og tips som passer alle nivåer på kjøkkenet! Nå som det nærmer seg jul er det en egen «julegave» bestillingsknapp som gjør det enkelt og greit å gi et abonnement som gave.
Hos har de mange spennende blader for den som liker mat og drikke

Kjøkkentilbehør
KitchenTime har utrolig bra utvalg av kjøkkenredskap, kjøkkenmaskiner og annet- toppmerker og ofte tilbud og kampanjer-klikk banneret og sjekk selv!Lenkene i artikkelen er affiliate-lenker, men ingen produkter er sponset og det er ikke betalt omtale.

På jakt etter flere gavetips? Sjekk her: Opplevelse i gave