Gourmetjunk Haugesund -verdt et besøk

Jeg gledet meg stort til at Gourmetjunk skulle åpne i haugesund, og nå har jeg endelig fått besøkt stedet et par ganger og føler jeg har fått et tilstrekkelig inntrykk til å dele noen tanker. Gourmetjunk fokuserer på hamburgere og et godt utvalg av drikke- hamburgerne fåes riktignok både med kylling og fisk for de som ønsker, men det er «vanlige» burgervarianter som utgjør hoveddelen av menyen-heldigvis. Jeg skal kjappt ta for meg de to siste måltidene jeg har hatt der, så kommer et en konklusjon til slutt. Bildene er crappy mobilbilder, drar ikke med meg kamera når jeg skal ut og kose meg.

Gourmetjunk Burger med søtpotetfries

Gourmetjunkburger

Gourmetjunk Burger med søtpotetfries Foto:Karl inge S

Gourmetjunk burger en en nokså straight rett frem burger med bacon og cheddar- rikelig med bacon faktisk, deilig. Burgeren var akkurat passe stekt, safig og god og baconet var superb. Tilbehøret sto til 6èr- søtpotetfries som var aldeles nydelige med havsalt på, og passe mengde også.


Biff Burger med jalapeno-osteboller

biffburger

Biff Burger med jalapeno-osteballer Foto:Karl Inge S

Biff som burger har jeg laget selv-men da har jeg malt opp entrecoteen og laget burger, her var det biff på burgerbrød. Med Bearnaise. Og det var nydelig-igjen akkurat passe stekt kjøtt, bra miks med sausen og ostebollene med Jalapenos som tilbehør var syndigt gode…..

Priser:
Burgerne 119,- til 189,-
Tilbehør 36,- til 79,-
Dessert 85,- til 95,-

De har også et mindre utvalg sauser,dipper,milkshake og salater. Take away, møterom og bordbestilling er også på plass.

Drikkevarene er et kapittel for seg- de samarbeider med Lervig og har derfor (sist jeg var inne Lervig Pilsner og Lucky Jack) ikke bare Lervig på fat, men også et godt utvalg utenom-dette varierer og de har egen tavle med aktuelle øl som varieres-stort pluss! Riktignok ender jeg fort opp med Pilsneren på fat tror jeg, for den er særdeles god til en burger, men bare at de har utvalget drar opp.

Min totalvurdering:
+ God mat- burgere/kjøtt som er passe stekt, godt tilbehør og balansert forhold kjøtt/saus på burgerne
+ Smilende(veldig!) betjening
+ Godt utvalg øl

– Litt rot med bestillingene våre på forretter ene gangen
– Bestikket er kjipt (sløv kniv begge gangene)

Med størst vekt på kvaliteten på det viktigste-burgerne- ender jeg på følgende terningkast:

5

EDIT: Gourmetjunk er lagt ned dessverre

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.