Hakkasan Hanway London fantastisk mat

Var nylig en tur i London og klarer ikke dy meg fra å «skryte» litt over besøket på Hakkasan…. Hakkasan har flere lokaliteter i london, jeg var på hanway men det er etter hva jeg hører samme kvaliteten overalt. Ble litt skeptisk når jeg ankom lokalet-egen DJ, høy musikk i baren og veldig «hipt in sted» faktor men når maten er så god gjør det ingenting….og heldigvis var lydnivået lavere ved bordene enn i baren…

dim sum

Dim sumen var kanskje det beste jeg har smakt av kinesisk mat rett og slett.

havabbor

Denne «seabassen» (havabbor) var også fantastisk- den var chilimarinert (eller noe sånt) og smakte helt fantastisk og utrolig delikat hvitt fiskekjøtt som flaket seg ved akkurat passe trykk….

cocktail

Helle rikke feil at de hadde et vanvittig utvalg i baren selv om den medfølgende coctailen ikke var helt min greie-drinkene var på toppnivå.

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.