Hamburgertips- mango!

Jeg har tidligere her på matmoro.no vist dere hvordan dere lager «verdens beste hamburger» (ihvertfall den beste jeg har smakt til dags dato), men det er alltid rom for forbedring her i verden og min venn Vidar hadde et tips til meg her om dagen- mango på hamburgeren! Nå er kanskje ikke mango det første som slår meg når jeg tenker på tilbehør på hamburgeren, det er mer paprika,tomat,løk etc det går i- trauste greier altså. Uansett, jeg vil ikke ha på meg at jeg ikke prøver nye ting, så idag ble det altså entrecote-burger med mango!

Er ikke annet å si enn at det var kjempegodt, og løftet absolutt hamburgeren et lite hakk høyere opp! Jeg tror kanskje det passer best på hamburgere med mye smak, er ikke sikker på at dette ville blitt samme suksessen på en kjøpekarbonade-men slike spiser jeg uansett ikke lenger….

Hamburger med mango foto:karlingestumo

Hamburger med mango foto:karlingestumo

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Hamburgertips- mango!

  1. Jeg har prøvd Moi sin og den er ikke like god etter min smak selv om den er god den også 🙂 Ikke at den er dårlig men denne er så mye mer luftig og grov at det hever smaken ekstra. Har forøvrig kuttet egg i både hamburgere og karbonader, syns det blir for «kompakt», men smaken er jo som baken også som kjent….

  2. Det er EN hamburger oppskrift, og det er Trond Moi sin! Alt annet er kun en median av denne hamburgeren. Prøv også dressingen:

    1dl majones (hjemmelaget SEFF) eller om du må kjøpe MÅ det være Hellman’n majones
    1dl Heinz organisk ketchup
    0.5dl BBQ Sauce (feks jack daniels)
    1 fin fin hakket chillie

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.