Hjemmelaget kålrabistappe med gulrot

Dette er en fin variant til vanlig potetmos eller rotmos. Enkelt å lage og passer godt til f.eks stekte karbonader, pølser eller fiskekaker.

Du trenger-tilbehør 2 personer
:
Kålrot ca 300gram
Gulrot ca 200 gram
salt&pepper
Smør

Slik gjør du:
Del kålrot og gulrøtter i terninger. Kok opp og kok til de er myke, ca 25-30minutt. Stampes i gryta med en god klatt smør og litt salt&pepper, evt kjøres i foodprocessor. Serveres varm.

Kålrabistappe med gulrot Foto:Karl inge S

Kålrabistappe med gulrot Foto:Karl inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.