Hva har du på pølsa?

Pølser i brød med tilbehør…yummi!!! foto:karlingestumo

Strengt tatt er ikke pølse i brød middag-det er grillmat, kvelds, lønsj eller noe annet-men av og til vil jeg ha pølser til middag, og da lar jeg ikke matnormer distrahere meg. Dessuten liker jeg pølse i brød. Allikevel er det noen faktorer som må være på plass før jeg spiser pølse i brød til middag-og det er tilbehøret. Det må være litt mer enn ketchup på middagsmaten så å si. Her er min liste over tilbehør jeg «MÅ» ha, mindre variasjoner-og da mener jeg igrunn tillegg- kan forekomme. Husk å kjøpe skikkelige pølsebrød med plass til tilbehør, helst skal man dytte på såpass at man må være Divine Brown for å gape over.

Potetsalat
Rå hakket løk
Ketchup
Sennep-type sterk eller bod
Dressing

Hva er ditt favorittilbehør til pølse i brød? Kom med tips, jeg prøver gjerne noe nytt på pølsene neste gang!

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Comments on Hva har du på pølsa?

  1. Rå løk, agurk og tabasco er en uslåelig kombinasjon hvis man absolutt skal tylle i seg pølse med brød 😉

  2. Sprøstekt løk, rå løk, ketchup. Det er alt jeg har på pølsa og noensinne kommer til å ha på den=)

  3. Grov sennep, lite ketchup, rå løk. Til og med billig-pølser kan bli gode da 😉

    Fasiten ligger i sennepen 😉

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Matmoro - Side 10

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.