Kyllingbaguette med bacon
Her kommer en litt annerledes kyllingbaguette, har blitt helt hekta på fylte kyllingbryst og dette er egentlig bare en variant mer tilpasset lønsj enn middag. Kjappt og enkelt! Lavkarbofolket kan bare droppe brødmaten…
Du trenger:
Kyllingfilet (ca 200gram pr.pers)
Ost (f.eks jarlsberg eller norvegia)
Skinke med smak, f.eks birkebeinerskinke eller serranoskinke
Bacon
Sennep
Baguette (loff funker jo også selvsagt)
Tilbehør-f.eks tomat,salsa,løk og paprika alt etter smak
Slik gjør du:
Begynn med å sette stekeovnen på 200grader. Så steker du filetene kjappt 2-3 minutter på god varme i stekepanne slik at de får en fin stekebrun overflate. Del filetene i midten (ofte holder det bare å brette opp den naturlige delingen) og stapp inn en snei ost og en skinkeskive. Legg bacon over/rundt og legg i ildfast form. Hiv i ovnen og lag klar tilbehøret mens du venter, filetene trenger ca 25 minutter på 200grader for å bli ferdige, da bare legger du dem på en baguette med tilbehøret og tipptopptommelopp så er maten klar-enkelt og godt!
BAre hyggelig, kom gjerne emd tilbakemelding om du prøver 🙂
Mmm! Har laget fylt kylling før, men aldri tenkt på å ha det i baguette. Takk for tipset 🙂