Kyllingbaguette, spicy og god

Kyllingbaguette

Kyllingbaguette

Dette er en kjapp og veldig god lunch, en fin vri på den vanlige brødskiven når man skal gjøre litt ut av lunchen. Jeg bruker her litt krydder med mye smak men dette er selvsagt en smakssak som man tilpasser selv. Tilbehøret kan man jo også velge litt etter hva man har liggende, f.eks vil rester av tomat,agurk,squash,ost og skinke kunne brukes til denne.

Du trenger:
Baguette
Kylling (Strimlet)
Paprika
Løk
Parmesanost
Krydder (Ingefær,spisskummen,chili f.eks som jeg brukte nå-det skal være litt spicy!)

Slik gjør du:
Stek kyllingen godt, og krydre underveis- ta det stegvis for dette er krydder med mye smak! Mens kyllingen steker deler du opp baguetten og tar på smør. Og det er veldig godt å gi baguetten noen kjappe minutter i ovnen for å få den litt sprø og varm….. Kyllingen fordeles utover, så har du på løk&paprika etter ønske og smak. Avslutt med et dryss parmeanost og voila-snadder og lettvint varmmat!


Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.