Løvbiff med stekte poteter

Løvbiff med stekte poteter

Løvbiff med stekte poteter

Dette er nesten for enkelt til å kalle en oppskrift, men noen dager er det akkurat slik mat man behøver. Fra start til slutt har du her middag på 20 minutter. Litt sunt godt tilbehør som salat,tomater osv er nødvendig for å friske opp retten litt. Løk, sopp og litt rømme i stekepannen – det blir en nydelig soppstuing som løfter denne enkle middagen flere hakk!

Du trenger til 2 personer(ikke storspiste):
2 Løvbiff
5 mellomstore poteter
1/2 paprika
mais eller annet tilbehør,løk passer til det meste f.eks…

Slik gjør du:
Del potetene opp i tynne skiver, stekes på middels varme. Det er lett å se når de er ferdige, men 5-10 min alt etter tykkelse og varme er et greit utgangspunkt. Løvbiffen steks som angitt på pakken, ikke bruk for sterk varme, da blir den tørr. Del opp paprika og ha den og maisen ved siden av som tilbehør. Fargerikt og godt, kjappt og enkelt


Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 Comment on Løvbiff med stekte poteter

  1. Iselin Larsen // 22. mars 2012 at 14:02 //

    Vil bare tipse deg om min måte å lage poteter på. Dette er en stor favoritt her i huset (en av de få måtene Hein Tommy spiser poteter på faktisk..)
    Nemlig min variant av onvsbakte potetbåter.
    Sett ovnen på 200 (evt.225) grader, finn frem poteter, vask de godt og la skallet være på. Del de først i to tvers over, så del de opp i båter – dess mindre, dess fortere er steketiden. Legg de først i en bolle, dryss over olje og rist slik at oljen blir fordelt (kan evt. ha olje i stekeforma, men da kan det til tider bli for mye olje.) Hell de over i i en ildfast form i ett lag – slik at de blir noenlunde jevnt stekt. Dryss over ønsket krydder, jeg er veldig glad i kryddersalt (Jozo sitt kryddersalt smaker utrolig godt til dette) , kan bruke det en vil. Sett forma i ovnen, la potetene godgjøre seg i alt fra 25-60 min (alt fra størrelse, farge, temperatur og hvor god tid man har spiller inn her.. ) Disse potetene lager seg selv, kan snu de innimellom, og de blir utrolig gode under langsteking.. Og de passer til alt man har poteter til bortimot.
    🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.