Laksewrap enkelt sunt og godt

Laksewrap enkelt sunt og godt

Laksewraps er en enkel og god måte å spise laks på som ikke krever verken mye tid eller ingredienser…og det beste er at den blir likt av mange som ofte er litt skeptiske til laks også…

Du trenger:
Tortillas
Laks (beregn 1 filet a ca 100 gram pr barn/småspist person, 2 for voksne)
Salat etter valg
Salsa
Rømme
Mais

Tilbehøret i wrapsen kan selvsagt tilpasses, derosm man er flere til borde kan man lage skåler med de forskjellige og la folk ta på selv som til taco!

Slik gjør du:
Begynn med å sette på ovnen på 180 grader-laksen skal ha ca 10-12min (litt etter tykkelse på filetene og hvor gjennomvarmet man liker den).
Tortillane varmer jeg i microen om det bare er meg, men er vi flere pakker jeg de i folie og varmer i ovnen. Gjør klar tilbehøret- salat, mais, rømme og litt salsa er det jeg vanligvis har på.

Når laksen og tortillaene er klar legger jeg tortillaene i en dyp tallerken/et fat med noe over så de holder seg varme og så er det bare å fordele ønsket innhold på, legg laksen oppå og wrap! Enkelt, godt-og bittelitt grisete av og til så her er det greit å ha litt papir klar! Et godt alternativ når man er litt lei av stekt og kokt fisk men har hatt taco litt ofte i det siste!

laksewrap

Laksewrap er enkelt og godt! Foto: Karl Inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.