Omelett med løk og blåmuggost

Omelett er en av mine favorittretter- det fungerer som en solid frokost, lønsj, kjapp enkel middag eller litt ekstra til kvelds! Denne varianten har blåmuggost og er en fin måte å bruke opp rester (som jeg ofte har når jeg har brukt blåmuggost til noe).

Du trenger (2 personer):
3 egg
0.5 dl melk
1/2 løk
Litt blåmuggost etter ønske
Krydder salt/pepper om man ønsker

Slik gjør du:
Hakk opp løken i små biter, og legg i stekepannen (ca 3/4 varme) med litt smør. Mens de blir stekt litt myke visp sammen egg og melk-hell over løken.

Hell røren over løken i pannen

La dette stå 3-4 minutter til det blir fast i bunn og på sidene.  Legg på blåmuggosten og brett over omeletten så den blir dobbel og la det stå 1-2 minutter til.

Server på skive med smør, med litt salat eller hvordan man nå liker å spise omelett. Enkelt og godt!

Enkel og god omelett med løk og blåmuggost

Flere oppskrifter på omelett:
Sennepsomelett
Omelett med ost skinke og paprika
Serranoomelett

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.