Pølser og grønnsaker i Actifry

Her er en veldig enkel men god oppskrift til en travel hverdagsmiddag når man har actifry. Oppskriften er for en voksen mann som spiser godt, med ca 50% økning vil nok denne passe fint for 2 og allikevel passe i Actifry slik at den kan lages i en omgang.

Du trenger:
2 poteter Amndine eller lignende
1 stor gulrot/2 små
1/2 stor løk
2 middagspølser

Her kan det selvsagt legges til/trekkes litt fra etter egen smak, f.eks kan gulrøttene erstattes med andre grønnsaker som passer i Actifry.


Slik gjør du:

Vask og del potetene i 4 båter, tørkes lett med papir/håndkle. Gulroten deles opp i skiver-jo tykkere jo hardeere er de, skjærer man dem tynt blir de myke. Ha oppi Actifry med litt olje og krydder, sett timeren på 30 minutter.

2015-04-07 17-30-15 - IMGP6992

Del opp løk og skjær pølsene i tykke skiver. Når det er 10 minutter igjen, åpne Actifry og ha oppi løk og pølser. ferdig når timeren piper.

2015-04-07 17-34-22 - IMGP6995

Det hele tar 40 minutt fra man begynner å finne frem ingrediensene til maten er klar til servering-og mye av tiden kan man rydde litt og annet småting mens man venter!

pølsegryte

Enkel og god middag! Foto: Karl Inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Oppskrifter Med Tefal Actifry |

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.