Slik ruller du vårruller
Laget vårruller for litt tilbake (oppskrift hjemmelagde vårruller) men ettersom jeg slet litt med å finne en oppskrift som viste med flere bilder hvordan dette skulle rulles tenkte jeg å vise det med en enkel forklaring i et eget innlegg her.
Du trenger:
Fyllet
Vårrulldeig (TYJ spring roll pastry heter det jeg bruker, fås på endel spesialbutikk og enkelte andre f.eks MENY kan ha det)
Et egg lett pisket til «lim»
Begynn med å legge arket (disse er ferdige, tines i forkant) med ene spissen mot deg. legg fyllet like over spissen og pensle bittelitt egg på motsatt spiss.
Rull så over fyllet til du har rullet det godt inn, du skal da være omtrent halvveis eller litt over halvveis på arket
Brett inn kantene og rull videre slik at du nå får en «pølse»
Rull over spissen med egg slik at den «limer» seg selv fast-og voila, ferdig rullet vårrull!
Leave a comment