Sparetips: Hjemmelaget pizza med rester

Innlegg 3 i sparetips-serien, denne gangen kommer jeg med noen tips til hvordan man kan bli kvitt rester når man lager pizza. Dette er en utrolig bra rett for å bli kvitt rester eller for å benytte seg av «datodisken» eller lignende tilbud!

Tips for restebruk:
– Tomater, sopp, løk, hvitløk, mais, ost, paprika,-her setter bare fantasien grenser nesten

Se etter i datodisken:
– Kjøttdeig eller annet kjøttpålegg (om man ikke lager vegetar), pizzabunn, ost mm

Du trenger:
Bunn (enten hjemmelaget eller ferdig)
Fyll- da har jeg ofte hermetiske tomater, løk/hvitløk som jeg lager saus av samt kjøttpålegg og ost. Jeg lager «aldri» to like pizzaer for det avhenger mye av hva jeg har i kjøleskapet/skapet som jeg vil bruke opp.

Ingredienser-mye rester

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200grader (Bruker du sånn rulle-ut-bunn anbefaler jeg at den får 5min i ovnen før fylles tas på!)
Lag sausen- enten ved at du steker litt hvitløk/løk i en gryte og har en boks hermetiske tomater oppi eller ved å steke kjøttdeig og fylle på med hermetsike tomater, knuste tomater, løk mm når den nærmer seg ferdigstekt. Gjør som du pleier for å si det sånn, men med fokus på å tilpasse til de restene man har.

restepizza

Restepizza

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.