Stekte poteter og egg

Dette er glimrende som kraftig helgefrokost eller lunch. Ikke minst er det en god måte å bruke opp rester av kokte poteter på! Kjappt å lage og kan selvsagt gjøres litt mer mektig-faktisk bli middag- dersom man legger til f.eks litt stekte pølser, karbonader eller/og bacon.

Du trenger:
Kokte poteter
Egg
Krydder (f.eks litt salt, pepper, basilikum…)

Slik gjør du:
Sett på stekepannen og legg oppi en klatt godt smør. Del de kokte potetene i skiver, ca 1-2cm tykke. La disse bli varme og få bittelitt stekeskorpe. Når de er klare, legg på tallerken og stek eggene- dander eggene oppå, krydre litt og vips- krafig god frokost eller lønsj! Ressursvennlig, kjappt og godt!

Stekte egg og poteteer Foto:Karl inge S

Stekte egg og poteteer Foto:Karl inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.