Test: Dr.Oetker Pizzaburger Speciale

Pizzaburger-pizza som burger, eller burger som pizza alt etter hvordan man ser det. Dr.Oetker markedsfører det som «en burger som smaker som pizza! Ferdigpizza spiser jeg ikke altfor ofte, men når jeg gjør det er det ofte Dr.Oetkers Speciale. Riktignok hiver jeg oftest på litt ekstra fyll og ost, men uansett syns jeg den er helt grei til frossenpizza å være. Tynn bunn og grei smak. Jeg liker veldig godt burgere også. Veldig godt faktisk. Så når jeg så denne pizzaburgeren måtte jeg bare prøve…..

Dessverre ble jeg skuffet. Jeg fulgte bruksansvisningen, men den ene hadde jeg litt ekstra fyll på-som med pizzavarianten. Problemet ble etter min mening nettopp kombinasjonen- burger og pizza passet ikke sammen. Hamburgerbrødet begynte å bli kaldt/tørt lenge før den smeltede osten i midten hadde spisetemperatur. jeg kunne sikkert latt halvdelene ligge lenger før jeg slo de sammen-men da forsvinner liksom litt av poenget- for smaksmessig minnet dette mye om pizzavarianten-bare med mer brød. Ikke at det var direkte dårlig på smak-jeg kan bare ikke se noen grunn til å spise dette sitedet for pizzaen dersom man først skal spise frossenmat. Pizzaen er jo ikke akkurat vanskelig å spise i utgangspunktet. Min vurdering-kjøp heller pizzavarianten og legg på litt ekstra skinke, løk og ost!

Pizzaburger Foto:Karl Inge S

Pizzaburger Foto:Karl Inge S

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.