Test: Vegetarpølse Like Smoked Sausage fra Likemeat

Jeg fortsetter å teste vegetarprodukter og denne gangen er det «Like smoked sausage» fra Likemeat som skal til pers. Likemeat er akkurat kommet til Norge og er bla tilgjengelig på REMA 1000 og det er jo helt supert! Disse pølsene var jeg veldig spente på-de har fått gode tilbakemelding i sosiale media ihvertfall.

Jeg la dessverre merke til at de inneholder VELDIG mye salt- hele 2,6gram pr 100gram, håper de etterhvert ser litt på dette.

Jeg valgte å lage en helt enkel kjapp middag som ga god anledning til å smake på pølsene uten for mye forstyrrende smaker- enkel hjemmelaget rotmos og litt stekt rødløk og paprika.

Pølsene ble stekt som beskrevet på pakken, ca 8-10 minutter hvor jeg snudde litt på dem underveis. Slik ble min vurdering:

vegetarpølse

Vegetarpølse fra Likemeat

Utseende:
Ser veldig delikate ut, fin stekeoverflate.

Lukt:
Lukter godt, rydelig røykpreg.

Konsistens:
Faste og fine, ikke helt som man får med fettrikt kjøtt men litt forskjell skal det nå være når det er planter og ikke dødt dyr man spiser.

Smak:
Veldig gode, klart røykpreg, litt salte (det kan være innbilning fordi jeg hadde sett at det var mye salt) rett og slett en veldig god erstatning for kjøttpølser. Ingen grunn til å ikke bytte ut «middagsølsa» med disse, gleder meg til å prøve flere oppskrifter med disse pølsene!

Konklusjon:
Veldig bra alternativ til kjøttpølser, litt mye salt men ikke verre enn at det går greit en gang iblant.

vegetarpølse

Vegetarpølse fra Likemeat med rotmos og stekt løk

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.