Test: Yummytime dressing

Nå har vi fått Yummytime her lokalt også og jeg har selvsagt testet maten-men da snakker vi på vei hjem fra byn og jeg tror ikke jeg skal basere noen test på det… Derimot så jeg at den lokale Jokeren hadde begynt selge dressingen deres-og da måtte jeg selvsagt teste- og jeg var spent for jeg smakte litt på den «rett fra flaska» så å si når jeg kjøpte den og det smakte….rullekebab på vei hjem fra byen! Så jeg var litt spent på om den smaken ville holde også på ferdig produkt og hvor mye «nattmat» feeling jeg ville få-og om jeg egentlig ville ha en nattmarfeeling…

Testen er gjort helt enkelt- jeg lagde wraps/rullekebab og brukte ikke andre dressinger enn Yummytime

yummytime

Yummy Time Dip

Konklusjon:
Når jeg smakte den «rent» fikk jeg virkelig «kebab på vei hjem fra byen» feeling… dessverre er den litt svak etter min mening/gane, det ble ikke noe «kick» og jeg følte jeg måtte «pøse på» for å få nok smak. Passer nok best til de som ikke liker det så sterkt for sdmaken var ok.

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.