Tips:Kald sjokolade er bedre!

Freia kjører for tiden en reklamekampanje for JAPP (se video under) og det minte meg på en gammel favoritt-JAPP som jeg legger en halvtimes tid i kjøleskapet før jeg spiser den-den blir litt «sprøere» uten at det myke syndigt gode fyllet blir for hardt….yummi! Metoden funker selvsagt på mange andre sjokolader også, men JAPP er ekstra godt egnet syns jeg, da det blir en perfdekt kombinasjon av «hard» sjokolade ytterst og mykt fyll……gjett hva jeg har i kjøleskapet just nuh….

Har du fått med deg historien om Xocai sjokolade og sjokolademafia ?

Likte du oppskriften? Del den da vel :-)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 Comment on Tips:Kald sjokolade er bedre!

  1. Iselin Larsen // 22. mars 2012 at 13:51 //

    Duh..! Det der er jo gammelt nytt for alle damer 😉 Men prøv å hiv Japp og lignende sjokolader i frysen også noen timer – DA får du god sjokolade da 😉

    (og er du glad i kaloribomber anbefaler jeg denne oppskrifta : http://www.passionforbaking.com/blog/2012/03/21/simple-mars-cookies/ kom på den når jeg så Japp, fordi det var det jeg brukte istedenfor Mars..)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.