Torsk i form med fløtesaus enkel oppskrift
Enkel og god fiskemiddag til hverdags- torsken kan byttes ut med det meste av hvitfisk, som sei, lyr, lange eller brosme- og slår man på stortromma og bruker breiflabb eller steinbit snakker vi lørdagsmiddag!
Du trenger:
Purre
Paprika
Fløte
Fisk- torsk, lange, lyr eller brosme f.eks-hvitfisk ca 200-250gram pr.voksen
Poteter&gulrøtter
Slik gjør du:
Sett ovnen på 190 grader. Strø bittelitt salt over fiskefiletene og la de hvile med salt mens du gjør resten. Gjlr poteter og gulrøtter klare til koking (avhengig av tykkelse må vet potetene settes på før fisken går i ovnen.)
Del opp paprika i strimler og purre i ringer-legg i bunnen av en ildfast form. Legg fisken oppå og tøm over fløten-fløten må/trenger ikke dekke fisken helt. Sett i ovnen, gi ca 25 minutt.
Servers med poteter og gulrøtter og fløten fra formen som saus.
Leave a comment